4 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο Σεμινάριο "Βήμα-Βήμα" Νο 8: Πως να Διακοσμήσετε το Εξώφυλλο ενός Τετραδίου με Powertex!

διακοσμηση εξωφυλλο τετραδιου με powertex

 

Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Εύχομαι να είχατε έναν όμορφο και απόλυτα καλοκαιρινό Αύγουστο!

Προσωπικά, έκανα ένα μικρό διάλειμμα από τις ατελείωτες ώρες εργασίας και δημιουργίας στο εργαστήρι μου, αντικαθιστώντας τα πινέλα και τους καμβάδες με κοχύλια, παιχνίδια στην άμμο και τον ήλιο με αγαπημένα πρόσωπα, βουτιές στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής και ειδυλλιακές απογευματινές βόλτες με θέα το ηλιοβασίλεμα! Ήταν ο καλύτερος τρόπος να "φορτίσω τις μπαταρίες μου" με  έμπνευση και δημιουργία και να υποδεχθώ την εποχή του φθινοπώρου!

Φυσικά πάντα υπάρχει έμπνευση όταν είναι να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου σχετικά  με το Powertex, έτσι, το νέο mini σεμινάριο Powertex Νο 8, της σειράς μίνι σεμιναρίων σε μορφή εικονο-μηνυμάτων "Βήμα-Βήμα" είναι στη διάθεσή σας! Με αυτό τον τρόπο, όσες και όσοι ασχολείστε με τα υλικά σκλήρυνσης Powertex,  έχετε την ευκαιρία να μάθετε και να εξασκηθείτε!

Σε αυτό το σεμινάριο, μαθαίνουμε πως να διακοσμήσουμε το εξώφυλλο ενός τετραδίου ή ενός βιβλίου.Μπορεί να είναι το προσωπικό σας ημερολόγιο ή ένα αγαπημένο μας βιβλίο.Ή μπορεί να θέλετε να ευχαριστήσετε το παιδί σας, διακοσμώντας το εξώφυλλο από ένα από τα τετράδια του για τη νέα σχολική χρονιά! Πιστέψτε με, οι λόγοι και οι αφορμές βρίσκονται πολύ εύκολα όταν είναι να δημιουργήσεις με τα οικολογικά υλικά σκλήρυνσης Powertex!

Δείτε λοιπόν το νέο μίνι σεμινάριο Νο 8 εδώ.  Αν πάλι θέλετε να δείτε όλα τα σεμινάρια που έχουν γίνει μέχρι τώρα, πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία ελάτε σε επαφή μαζί μου!

Βρείτε με στο Facebook.

Ακολουθείστε με στο Pinterest και στο Google.

Ή στείλτε μου e-mail στο calliopespowertexart@gmail.com

 

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου