3 Φεβρουαρίου 2021

Πρωτότυπες Συνθέσεις από Κάδρα και Καμβάδες με 3D Powertex Στοιχεία και Abstract Ζωγραφική!

abstract ζωγραφικη σε καμβαδες,3d καδρα με Powertex

Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσα δύο έργα, πολύ διαφορετικά μεταξύ τους μεν, αλλά με δύο κοινά γνωρίσματα: αφορούν τη διακόσμηση του τοίχου όπως επίσης ότι και τα δύο είναι αποτέλεσμα σύνθεσης!

Το πρώτο έργο λοιπόν είναι μία σύνθεση από κάδρα/κορνίζες τα οποία ενώθηκαν ακανόνιστα και επάνω τους φιλοξενούν μία καρδιά από κόκκινη δαντέλα καθώς και ένα ζευγάρι φτιαγμένο με οικολογικά υλικά σκλήρυνσης Powertex, το οποίο ατενίζει με αγάπη το κοινό τους μέλλον...

Οι διαστάσεις της σύνθεσης είναι 53εκ. ύψος Χ 62 εκατοστά μήκος. Τη βρίσκετε στην κατηγορία της ιστοσελίδας μου "ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ".

Το επόμενο έργο είναι μία σύνθεση από δύο καμβάδες διαστάσεων 40Χ40 ο καθένας, τους οποίους ζωγράφισα έτσι ώστε το αποτέλεσμα τους να δείχνει ότι ο καμβάς είναι μία ενιαία επιφάνεια! Πρόκειται για abstract ζωγραφική και χρησιμοποίησα ακρυλικά χρώματα.

Το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται στην κατηγορία "MIXED MEDIA-ΚΑΜΒΑΔΕΣ".

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου,στείλτε μου μήνυμα στις παρακάτω σελίδες:

Facebook

Instagram

Pinterest

Φόρμα Επικοινωνίας

Και φυσικά σας συνιστώ να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του ιστότοπού μου,μαθαίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις από τον μαγικό κόσμο του Powertex μία φορά το μήνα!

 Καλή συνέχεια στην ημέρα σας,


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου