6 Ιουλίου 2020

Η Calliope's Powertex Art στην Επίμονη Τέχνη και στην Έκθεση-Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη στο Capsis Astoria Hotel!

εκθεση επιμονη τεχνη προτζεκτ ηρακλειο κρητης αφιερωμα στο Νικο Καζαντζακη, calliope's powertex art καλλιόπη κώνστα επιμονη τεχνη εκθεση  6 ιουλιου 2020 ηρακλειο κρητης


Σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου και στις οκτώ το βράδυ,  θεατές και καλλιτέχνες του πρότζεκτ "Επίμονη Τέχνη" θα έχουμε & θα έχετε την ευκαιρία να εκθέσουμε και να βρεθείτε ανάμεσα σε έργα τέχνης και σε ένα υπέροχο περιβάλλον όπως αυτό του CAPSIS ASTORIA HOTEL το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου!

Η έκθεση είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο του θρυλικού Έλληνα δημιουργού Νίκου Καζαντζάκη.

"Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ".  Ένας ύμνος στον Άνθρωπο, ποιητή, συγγραφέα, φιλόσοφο, στοχαστή...

Η πολυμορφία των καλλιτεχνών είναι χαρακτηριστική. Ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, Video Art, Art Perfomance, Contemporary Art!

Με αφορμή τη συμμετοχή μου στην Έκθεση, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω τη συνέντευξη που έδωσα στο πολιτιστικό-καλλιτεχνικό magazino POLIS MAGAZINO!

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!



ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ- Σύλληψη διοργάνωση & επιμέλεια από την εικαστικό Χρύσα Μπαρτζόκα η οποία έχει επιλέξει εξαιρετικούς καλλιτέχνες στην ομάδα και θα παρουσιάσουν έργα που δημιούργησαν με έμπνευση κυρίως την ζωή και το έργο του τεράστιου Νίκου Καζαντζάκη. Συμμετέχετε στο Capsis Astoria Hotel στην Κρήτη θα θέλατε να μας πείτε ένα απόφθεγμα του ποιητή, συγγραφέα, φιλοσόφου, στοχαστή από το οποίο εμπνευστήκατε; 

 - «Η ευτυχία είναι ένα πράγμα απλό και λιτοδίαιτο - ένα ποτήρι κρασί, ένα κάστανο, ένα φτωχικό μαγκαλάκι, η βουή της θάλασσας. Τίποτα άλλο.»
 
  Τι σημαίνει για εσάς αυτό;

 - Πώς είναι μάταιο να ψάχνουμε την ευτυχία έξω από μας, στα μεγάλα και άπιαστα καμιά φορά, όνειρα μας. Είναι μέσα μας, δίπλα μας...ένα λουλούδι στον κήπο του σπιτιού μας! Τόσο απλά!
 
  Η Κρήτη είναι από τα πιο όμορφα νησιά του πλανήτη, θα το επιλέγατε κάποια στιγμή ως τόπο διαμονής σας ή ως τόπο έμπνευσης;

 - Θα το επέλεγα αβίαστα. Αγαπώ αυτό το νησί και τους ανθρώπους του που είναι τόσο ζεστοί και φιλόξενοι! Γι’ αυτό άλλωστε και το ‘χω επισκεφθεί  πολλές φορές!
 
Ποιο είναι το αγαπημένο σας σημείο στην Κρήτη;

- Κάθε σημείο της έχει τις ομορφιές του! Από το ορεινότερο μικρό ήσυχο χωριουδάκι μέχρι την πιο πολυσύχναστη παραλία... σίγουρα δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω μόνο ένα!


Πηγή Κειμένου Συνέντευξης: Polis Magazino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου